Joan Grimau Construccions

Una Mica
D’Història

Una Mica
D’Historia

Joan Grimau Construccions...

Joan Grimau Construccions SL és una empresa amb 45 anys d’experiència en el món de la construcció, ubicada a Sant Martí Sarroca, a l’Alt Penedès. Es dedica a oferir als clients tots els serveis relacionats amb el sector de la construcció.

La principal preocupació de l’empresa ha sigut sempre oferir una bona atenció al client i alhora mostrar-los el mateix tracte i la mateixa qualitat, independentment de si els encàrrecs són d’obres menors o majors.

A causa de la dilatada experiència en el sector es pot oferir una alta qualitat constructiva en qualsevol tipus d’obra, ja sigui obra nova o rehabilitació.

En els últims 15 anys, a part de moltes feines de rehabilitació, locals comercials i naus industrials, s’ha destacat en la construcció de més de 45 cases unifamiliars, algunes entremitgeres, i d’altres, tipus aïllades o xalet en diferents pobles de la comarca, amb superfícies construïdes que oscil·len entre els 90 m2, la més petita, i els 1000 m2, la més gran. Totes per encàrrec de clients.

En els inicis, en l’empresa només es feien treballs de paleta tradicional, però amb el pas dels anys s’ha anat especialitzant en estructures i murs de formigó, fets per personal de l’empresa sense subcontractar, i d’aquesta manera s’ha pogut augmentar la qualitat rebaixant el preu final substancialment, i de retruc, s’ha aconseguit una relació qualitat preu molt competitiva.

Història...

Com funcionem

Joan Grimau Construccions SL sempre s’amotlla a la idea que pot tenir el client; tant si només demana el servei de paleteria i estructura per tal de poder col·locar els diferents industrials de la seva confiança, com poden ser lampisteria, alumini, fusteria, pintura etc., com si l’empresa gestiona i coordina tots els treballs esmentats per entregar l’obra acabada. Tot sota la responsabilitat de l’empresa.

Joan Grimau Construccions SL elabora el pressupost segons indicacions del client o del propi arquitecte, en funció de si es tracta d’una obra menor o major respectivament. Una vegada s’ha arribat a un acord amb el client es realitza l’elaboració d’un contracte d’obra, el qual regula la totalitat dels aspectes necessaris que poden interferir en la correcta evolució de l’obra: data d’inici, terminis d’execució, garanties, facturacions, pagaments, entre d’altres punts. Tot per tal d’arribar en un punt d’equilibri entre el client i l’empresa amb l’objectiu de satisfer correctament les necessitats del client.

Seguidament, es realitza l’obra segons les indicacions de la propietat i o de l’arquitecte, i també segons les condicions establertes en el contracte.

Contacte

Podeu utilitzar aquest formulari per fer-nos arribar les vostres consultes. Estarem encantats de saber de les vostres necessitats.  ​Avinguda Cerdanyola 92, planta primera, porta 12
  Sant Cugat del Vallès 08173 BCN

  Despatx Joan Grimau Construccions SL.
  Av. Vilafranca del Penedès, 11B, 08799 Sant Pere Molanta.

  Telèfon: 697 482 869
  Fax: 93 899 12 35

  info@joangrimauconstruccions.com

  Contacte

  Podeu utilitzar aquest formulari per fer-nos arribar les vostres consultes. Estarem encantats de saber de les vostres necessitats.

  Política de Privacitat

  11 + 15 =

  Avinguda Cerdanyola 92, planta primera, porta 12
  Sant Cugat del Vallès 08173 BCN

  Despatx Joan Grimau Construccions SL.
  Av. Vilafranca del Penedès, 11B, 08799 Sant Pere Molanta.

  Telèfon: 697 482 869​
  Fax: 93 899 12 35

  info@joangrimauconstruccions.com