Joan Grimau Construccions

Els Nostres
Serveis

Els Nostres
Serveis

Obra Nova

Obra Nova

Joan Grimau Construccions ofereix el servei de construcció d’obra nova en diferents àmbits, habitatges unifamiliars aïllats, habitatges unifamiliars adossats, petits edificis d’habitatges i masies, entre d’altres tipus de construccions destinades al sector residencial. Totes respecten les més estrictes indicacions de la direcció facultativa i de la propietat.

Obra Nova...
Rehabilitació i Reformes...

Rehabilitació i Reformes

Rehabilitació i Reformes

Joan Grimau Construccions ofereix el servei de rehabilitació de diferents tipus d’edificis com poden ser unifamiliars aïllats, habitatges unifamiliars adossats, petits edificis d’habitatges, masies, edificis industrials i comercials, entre d’altres tipus de construccions. En tots s’hi poden realitzar petites rehabilitacions o rehabilitacions d’importància, segons les necessitats de cada client.

Locals Comercials

Locals Comercials

Joan Grimau Construccions ofereix el servei d’adaptació de locals comercials per a qualsevol tipus d’activitat segons les necessitats dels clients, realitzant fins i tot un claus en mà de la totalitat dels serveis que necessiti el client, cercant d’altres industrials per englobar la totalitat dels treballs a realitzar.

Locals Comercials...
Obra Industrial...

Obra Industrial

Obra Industrial

Joan Grimau Construccions ofereix el servei de construcció d’edificis industrials de diferents tipologies i volumetries. Existeix la possibilitat de la realització d’un claus en mà de la totalitat de la construcció respectant en cada moment les necessitats del client.

Promoció

Promoció

Joan Grimau Construccions ofereix el servei de promoció d’habitatges unifamiliars, existint diverses possibilitats en les parcel·les que es disposen de propietat a Sant Martí Sarroca. Existeix un habitatge ja dissenyat, la construcció del qual es pot iniciar immediatament. També existeix la possibilitat d’un claus en mà en una altra parcel·la de 400m2 on l’habitatge es dissenyaria segons les indicacions del client.

Promoció...
Assessorament Tècnic...

Assessorament Tècnic

Assessorament Tècnic

Joan Grimau Construccions ofereix el servei d’assessorament mitjançant diferents tècnics de la zona, amb els quals es col·labora permanentment en diferents actuacions, en funció de l’àmbit d’actuació.

Els col·laboradors són arquitectes, arquitectes tècnics, enginyers tècnics i tècnics en prevenció de riscs laborals, amb els quals s’aconsegueixen les solucions que s’adaptin millor als clients, oferint així un servei complet. D’aquesta manera, podem seguir i controlar tot el procés des de l’inici fins al final donant un recolzament extra al client.

Noves Tècniques per Reduir els Costos

Noves Tècniques per Reduir els Costos

S’està treballant conjuntament amb els tècnics facultatius, i en un futur s’intensificaran aquestes tasques per poder desenvolupar diverses tècniques que ens permetin mantenir o augmentar el nivell de qualitat de les nostres construccions, i alhora reduir els costos per tal de traslladar-los als nostres clients. Així doncs, es pretén millorar la relació qualitat preu de les construccions.

Noves Tècniques per Reduir els Costos...
Comunitats de Veïns...

Comunitats de Veïns

Comunitats de Veïns

Joan Grimau Construccions ofereix el servei de manteniment o treballs diversos en comunitats de veïns de tots tipus. Realitzant les tasques específiques encomanades, destinades a la conservació, rehabilitació de façanes, reforma o reparació de qualsevol afectació relacionada amb l’edifici, tot en funció de les necessitats de cada client.

S’ofereix també el servei de gestió de la inspecció tècnica dels edificis (ITE), la qual es va convertir en obligatòria el 26 de febrer de 2011 pels edificis plurifamiliars.

Contacte

Podeu utilitzar aquest formulari per fer-nos arribar les vostres consultes. Estarem encantats de saber de les vostres necessitats.  ​Avinguda Cerdanyola 92, planta primera, porta 12
  Sant Cugat del Vallès 08173 BCN

  Despatx Joan Grimau Construccions SL.
  Av. Vilafranca del Penedès, 11B, 08799 Sant Pere Molanta.

  Telèfon: 697 482 869
  Fax: 93 899 12 35

  info@joangrimauconstruccions.com

  Contacte

  Podeu utilitzar aquest formulari per fer-nos arribar les vostres consultes. Estarem encantats de saber de les vostres necessitats.

  Política de Privacitat

  14 + 4 =

  Avinguda Cerdanyola 92, planta primera, porta 12
  Sant Cugat del Vallès 08173 BCN

  Despatx Joan Grimau Construccions SL.
  Av. Vilafranca del Penedès, 11B, 08799 Sant Pere Molanta.

  Telèfon: 697 482 869​
  Fax: 93 899 12 35

  info@joangrimauconstruccions.com